Over mij:

Mijn naam is Cornelia, ik heb mijn site Happylifestylebyme genoemd omdat ik mijn passie voor beauty en mijn lifestyle met jullie wil delen.
Ik ben al sinds jongs af veel bezig met me uiterlijk, toen ik 3-4 jaar was had ik een oppas, en vertelde me als ze me had opgemaakt dat ik mezelf bewonderd bekeek in de spiegel zonder me ogen te knipperen!

Toen ik naar de middelbare school ging (op me 12e) begon ik met mezelf opmaken, het was toen eigenlijk alleen nog maar een beetje mascara.
Toen ik 14 jaar was begon mijn tik voor producten kopen, ik zag dan interessante producten in de winkel en ging ze uitproberen thuis.
En dat is tot nu toe nog hetzelfde gebleven, ik ben dol op beautyproducten kopen! Ik kan er maar niet genoeg van krijgen, en steeds zie ik weer nieuwe producten in de winkels die ik dan graag wil uitproberen.

Nu wil ik mijn ervaringen met producten delen op mijn blog, maar niet alleen die van me producten maar ook mijn levenservaringen. Dus eigenlijk hoe ik persoonlijk ben, en bijzondere/leuke gebeurtenissen en interesses in mijn leven.

Persoonlijkheid:
Sociaal, collegiaal, onzeker, lief, zachtaardig, Aanpassingsvermogen, Assertiviteit, Betrokken, Doelgericht, Empathie, Flexibel, Initiatiefrijk, Loyaal, Mensenkennis, Zelfkennis

IMG_0251

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: